Užitečné tipy

Jak odstranit zprávu v Snapchatu

Pin
Send
Share
Send
Send


Úspěch obdržel 02.02.2019

Název: Spolehlivý Bearder

Úspěch obdržen dne 9. 7. 2016

Můžete zablokovat pouze osobu nebo číslo, které vám volal / napsal. Chcete-li to provést, přejděte do nabídky v aplikaci Watsapp ≥lock a klikněte na osobu s dárkem.

Můžete blokovat hovory nebo zprávy z neznámých čísel, která nejsou v telefonním seznamu a od ostatních anonymních uživatelů.
Pouze v aplikaci WhatsApp, ale okamžitě v nastavení telefonu.
Můžu vám říct, jak to udělat na iPhone.
Otevřete „nastavení“ a stiskněte ikonu měsíce, což znamená „nerušit“.
Zapněte tuto možnost (stane se zeleným kruhem).
Pak „přijetí hovoru“ a „všechny kontakty“ to znamená ze všech kontaktů, které nejsou v telefonním seznamu.
Ale v WhatsApp můžete přidat na černou listinu (blok), pouze pokud jste již byli voláni nebo psáni, pak kliknutím na číslo, které v budoucnu zablokujete přístup k vašemu telefonu.

Bohužel nebudete moci zcela zakázat příchozí hovory a zprávy z čísel, která neznáte v aplikaci Watsapp, protože tuto funkci vývojáři prostě neposkytují.
Můžete zakázat konkrétnímu uživateli, ale ne všem těm, kteří nejsou ve vašich kontaktech.
Blokování, zákaz odesílání zpráv nebo příchozích hovorů lze provést následujícím způsobem.
Jdeme do chatu, který chcete zablokovat, a poté klikneme na „Upřesnit“ -> otevřete „kontaktní data“ -> přejděte do nabídky pomocí elipsy -> nyní vyberte zámek kontaktu, zbývá pouze potvrdit tuto akci. Poté tento kontakt nebude moci ukázat žádnou aktivitu ve vašem směru, nejen psát nebo volat, ale také vidět vaše změny.
Kromě blokování tohoto kontaktu můžete, pokud si přejete, na něj stěžovat, definovat ho jako spam.
Podívejte se na pokyny pro postupné zavádění konkrétního kontaktu v programu Watsapp na níže uvedené fotografii.

Odstraňte náhodně odeslané zprávy

Velký seznam přátel a aktivní komunikace často končí chybným zpravodajem s připojenými fotografiemi a videozáznamy. Takovou rychlou zprávu můžete odstranit téměř okamžitě za předpokladu, že ji příjemce nepřečetl. Jak odstranit zprávu z appletu?

Postupný postup je uveden v následujícím seznamu:

Situace 1. Snapová zpráva není přečtena příjemcem

Pokud ikony na kazetě ukazují, že nikdo dosud neviděl snímek, můžete jej rychle odstranit z databáze. Postupujte takto:

    1. Otevřete Snapchat a vstupte do nabídky „Nastavení“,
    2. Vyberte sekci "Ostatní",
    3. V sekci "Ostatní" najděte akci s výběrem chatu s požadovaným kontaktem a aktivujte stisknutím,
    4. Pokud bylo rozdělení provedeno do skupiny kontaktů a žádný z nich ještě nečetl snap zprávu, v nabídce Odstraňte chaty akce je vybrána Smazat vše.

Situace 2. Zpráva již byla přečtena.

Pokud se vedle ikony kontaktu příjemce zobrazí ikony „Číst“, „Screenshot“, není možné zprávu smazat. Jediným řešením v tomto případě je úplná likvidace účtu:

  1. Spuštění aplikace na zařízení,
  2. Hovor z menu „Nastavení“ (přejeďte prstem nahoru a dolů po pracovní obrazovce posla) a stiskněte bílý převod v pravé horní části obrazovky,
  3. Výběr sekvenčního oddílu „Podpora“ - „Nastavení účtu“ - „Data účtu“ - „Smazat účet“,
  4. Captcha zobrazí podrobný popis akcí k odstranění profilu a zobrazí speciální odkaz pro aktivaci odstranění. Odkaz bude slovo „Stránka“aktivovat stisknutím
  5. Dále přesměrování pro potvrzení přihlašovacího jména a hesla pro odstranění profilu musí být zadána do navrhovaných polí a aktivováno tlačítko Pokračujte pod nimi
  6. Po stisknutí tlačítka Pokračujte software vás upozorní na deaktivaci profilu do 30 dnů s následným odstraněním.

Čištění krmiva

Odesílatel má právo zničit jednotlivé fotografie a videa, které již byly odeslány a přečteny, ale jsou stále uloženy v komunikační kazetě. Chcete-li provést tuto akci, musíte:

  1. Spusťte aplikaci Snapchat,
  2. Vyvolání menu "Moji přátelé" (vypadá jako tlačítko se třemi bílými čarami), jakmile se software spustí a aktivuje fotoaparát
  3. Najděte své jméno nebo přezdívku v rozevíracím seznamu kontaktů (měl by být nahoře v celém seznamu) a dotkněte se ho,
  4. Zobrazení a historie vašich akcí a hledání obrázků, které mohou být odstraněny,
  5. Najít funkci Odstranit v oblasti každé fotografie (schematicky znázorněná urna) a klikněte na ni.

Vymazání historie zpráv

Snímkové servery technicky ukládají fotografie a videa po dobu až 30 dnů, pokud je příjemce nečetl. Aby nedošlo k narušení vašeho soukromí, doporučujeme vám pravidelně čistit historii vašeho profilu.

K tomu je zapotřebí softwarový čistič. Můžete si ji stáhnout a nainstalovat z obchodů AppStore a Play Market. Takové programy mohou běžet na pozadí a okamžitě informovat vlastníka o nutnosti vyčistit zařízení.

Pin
Send
Share
Send
Send